Friday, 1 February 2013

recently

salam...

setelah sekian lama bercuti..muahahaha..bercuti ke?ngeee..banyak urusan yang nak disetelkan dan banyak tempat dan kawasan yang memerlukan perhatian abadi..hehh..

entri ni tak mampu nak letak gambar sebab laptop tak dak..next entry insyaALLAH banyak gambar dalam next entry okkay..sebab sememangnya banyak perkara dan detik dan moment yang nak dikongsi..muahahaha..

walaupon ada perkara pahit yang terjadi tapi terselit juga perkara yang menggembirakan hati..weeeheeeeee...

well, praktikal dah start..hapeee?praktikal xde keja?goyang kaki jee..hamboii kooo..kemain lagi..penah ke amik praktikal??haha..ngeee..

xdenya goyang kaki..duduk saje2..memang berkerja la jawabnya..hehe..takpe..tapi ni ada masa sket,ayuhlah kita berblogging jap..tambah lak tenet free ngn laju..hamboii..pantang je kann..bos tahu ni mampus akuuu...shhhh..kalau dah balik umah ni memang tak sempat dah..sebab nanti kerjanya mentido jeee ngn untuk diri sendiri..almaklum la, hidup bujang kenalah bergiat CERGAS di dalam rumah sendiri..

praktikal di YAYASAN MELAKA..bahagian harta dan pemasaran..weeheee..bangga jap taip nama department sendiri..kah3.tiap2 hari isi log book..isi buat kerja apa and so on..g toilet tak payah tulis la kann..detailnyeee koooo..baik2 semuanya di sini..ringan tulang dan peramah..pendek kata baik laa..bagi tunjuk ajar and so on..alhamdulilah..ibu tiap-tiap hari col tya ok ke x?ada masalah x?bole buat kerja x?amboii, risau sangat..hehe..alhamdulilah, semuanya okkay..staff sangatlah okkayyy...

final dah habis, entah hape la yang dijawabnya..fikiran melayang-layang..otak berpusing-pusing..kalaulah bole amik balik..right now, just hoping for the best..weeheeee..dont be sad,life move on..langit tak selalunya cerah kannnnn..move forward..

right now, im missing home so much..rindu kat dua budak kecik tuhh..haishhh..nanti okay, ada special entry untuk diorang..tapi ada faedahnya jugak aku praktikal kat melaka..hehe..well,well,well..muahahahha..life is soo good and fresh right now..alhamdulilah..get rid of all the negative thoughts..apa yang jadi lepas ni aku terima saja..weeeheeeee...


neway, right now..bos macam dok terhendap-hendap..hehehh..k,till now..see you guys soon..

p/s- to followers, saya faham blog sy tak cantik and xde banyak gambar and bosan..tapi saya tengah cuba nak mencantikkan dan mengadakan banyak lagi gambar dalam blog ni..

p/s- ye, memang tengah bekerja sekarang niiii

2 comments:

Pembuluh Rindu said...

hamboi hamboi.. sempat g wt entry bgtw ibu kang... hehehe
da elok da blog ko tak yah nk tuka2..

iili.lolly. said...

choiiii..mnenye..cam serabut ja tgk..xdak msa laa..missing homee!!ohh qaldiff