Monday, 30 January 2012

: ajl

salam..
anugerah  juara lagu dah melabuhkan tirainya semalam..aku?tak tau la enjoy ka dak tengok semalam.sebabnya berebut2 remote dengan ayah.ayah nak tengok cerita korea.aku nak tengok ajl.yaaa,sila jangan terkejut.semua drama kat channel 393 tuh semua ayah tau..aku???serius!tention sangat..

dok rebut2 remote tuh finally aku amik then aku sorok dalam poket.tiap2 kali ajk iklan,ayah mintak kebenaran suruh kalih channel 393.haha.lawak pon adaaa..ohh yaaa.ibu tak marah plus tak merajuk pon semalam kena tinggal.tengok ibu biasa ja..siap beli makanan lagi.(sebab ni lah tak leh order domino's malam tadi)nyummmm.nasi lemak kukus ayam rempah desa baiduri.marvelous.plus ibu ada bawak balik ubat herba untuk aku.semuanya tiga botol!aduhhh.tiap2 kali lepas makan nasi ibu dok sebelahhhh siap dengan segelas air lagi..hmmm

semalam sepupu aku, eby pon mai tengok sekali dengan kekasih awal dan akhirnya safwan.haha..saling lawan mengutuk.semua tak sependapat dengan eby..haishhh..lastly, victory goes to hafiz, mnasir n budi hekayat..congrats for them..kesian yuna tak menang.sumpah,suara ko sedap gila kot malam tadi..tapi hafiz pon sangat boleh tahan dan hebat suaranya malam tadi.tambah dengan pakai track suit 10 hengget ngn tshirt 5 hengget.yaaa.engkau memang layak jadi juara!.serious aku minat gila kot lagu tuh..alyah pon best.faizal tahir mantap.beribu sesalan hmmm..serius,aku tak dapat feel pon depa nyanyi.rasanya yang dengar kat radio tu lagi best kot..najwalatif??aiyoooo.wut hppen to u??everything went wrong la dear..takpe 1st trial kan..

tahun depan pakai boxer mesti boleh bolot semua trofi plak kan..hahahha..
daaa..

p/s-malam tadi make-up ajl semua cantik2 sangat..tersangat sangatlah cantik..comel semuanya.jacalyn victor pon nampak putih..auchhhhh.haha

1 comment:

mira said...

babe!ak pn ske lagu awan nano la ni..haha..awat r?? =)